PROFESSIONAL HUMAN BEING (PhB) => Problem Solver, Arhitect de Poduri intre Suflete, Alchimist al Timpului Liber, Travel & Events Consultant & MindSmith Trainer
Google+LinkedInTwitterFacebook
Trebuie sa vezi... Despre Business... Travel... the Klever Way! Vacante de Vis... VIP - Voluntari pt Idei & Proiecte

DESCOPERA OCEANELE cu Google Maps – Marea Bariera de CORALI

Cu siguranta folositi deja Google Maps pentru a gasi adrese, a calcula distante si rute si pentru a gasi anumite obiective pe harta.

In Orasele Mari, printre care si Bucurestiul, puteti folosi cu succes nu numai versiunea de Satelit, Harta si Google Earth ci si… Google Street View!

De zilele astea, puteti folosi Google Maps si pentru a vedea o  testoasa de mare innotand pe langa un banc de pesti langa un superb recif de corali, pentru a urmari un diavol de mare , si a admira reciful de corali la asfintit - exact ceea ce ai putea face daca ai ajunge sa faci diving sau macar snorkeling in zona Marii Bariere de Corali din Australia!

Poti descoperi in amanunt Marea Bariera de Corali accesand siteul World Wonders Project, un Proiect SENZATIONAL al Google, care aduce online, la dispozitia oricarui cetatean al planetei cu conexiune la internet, locuri INCREDIBILE, moderne sau antice, locuri si destinatii parte a Parimoniului Universal (world heritage)

Pe siteul World Wonders Project, puteti explora cu adevarat locatii indepartate si superbe din ANTARCTICA, ASIA, EUROPA, AMERICA de Nord, AMERICA de Sud si OCEANIA.

Puteti alege ce sa vizitati online: orase, obiective turistice, lacasuri spirituale, situri arheologice, monumente, peisaje, minuni ale naturii.

Marea Bariera de Corali face parte din sectiunea Minuni ale Naturii (Wonders of Nature), alaturi de

Yellowstone National Park

Yosemite National Park

Swiss Alps Jungfrau-Aletsch

Shark Bay

Gulf of California

Ogasawara Islands

Gulf of California

 

Si pentru ca am pornit acest articol de la oportunitatea explorarii Marii Bariere de Corali, trebuie sa stiti ca cei de la Google pluseaza si isi propun sa le arate utilizatorilor din toata lumea ce comori ascund oceanele planetei. Doar pentru inceput, ofera un tur virtual al Marii Bariere de Corali din nord-estul Australiei.

Cu ajutorul mai multor camere de filmat speciale, a fost explorata aproape in intregime Bariera de Corali, la adancimi cuprinse intre 30 si 100 de metri.

Cu un singur click pe harta, patrundeti in fascinanta lume din adancuri si aveti ocazia sa admirati de aproape flora si fauna marina. Daca va avea succes, proiectul va fi extins si pentru alte regiuni ale lumii.

Voi ce ziceti… va avea Succes? ;-)

Va recomand din suflet intreaga COLECTIE de IMAGINI tip Street View oferita de Google!

In plus, daca va doriti sa ajungeti (in realitate) in oricare din locurile pe care le puteti explora si online… apelati cu incredere la noi, la Klever Travel

Bine de stiut:
Cel mai aproape si… la indemana Recif de Corali, il gasiti la doar 2-3 ore de zbor de Bucuresti, in MAREA ROSIE din Egipt!!
Avem curse charter saptamanale, cu tarife de la doar 300 de euro/persoana in sus, catre Hurghada si Sharm el Sheikh.
Click aici pt detalii.

In final, va las sa urmariti un clip scurt de promovare a Proiectului

Explore the ocean with Google Maps:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

facebook comments:

One Trackback

  • [...] Si, NU, nu ma voi referi la calatoriile virtuale, la plimbarile online prin muzee sau prin diferite colturi ale lumii! Nu ma refer la calaoriile fantastice pe care Google le ofera prin proiectul sau World Wonders Project! (despre care am mai scris aici) [...]

Leave a Reply