PROFESSIONAL HUMAN BEING (PhB) => Problem Solver, Arhitect de Poduri intre Suflete, Alchimist al Timpului Liber, Travel & Events Consultant & MindSmith Trainer
Google+LinkedInTwitterFacebook
Trebuie sa vezi... Despre Business... Travel... the Klever Way! Vacante de Vis... VIP - Voluntari pt Idei & Proiecte

Despre mine

Cristian FrAncu cu A si nu cu Â sau â!
Cristian C. FRANCU (de la Cristian Constantin Francu)

Fondator & C.E.O. al Agentiei de Turism si Evenimente Klever Travel

Professional Problem Solver, Travel & Events Consultant, Alchimist al Timpului tau Liber, Arhitect de Poduri intre Suflete & intre Destinatii de Vis

In 2003 am absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Comert, specializarea Turism-Servicii.

Am fost membru VIP (Voluntari pt Idei si Proiecte), organizatia studenteasca unde am inteles ca nimic nu este imposibil si am invatat mai aplicat si uneori mai entuziasmant decat in facultate.

Am fost HR Manager, Project Manager al Scolii de Vara ‘Romania Secolului XXI’, Presedinte  si apoi Chairman al Boardului Director VIP.

Astfel am capatat curajul si increderea care m-au determinat sa incep propria afacere. De la oamenii extraordinari pe care i-am cunoscut, am primit sustinerea si capitalul esential oricarui antreprenor.

In ultimul an de facultate am fost Advertising Manager al unei Edituri si in 2004 am fost Project Manager-ul unui portal de turism care promova Romania.

In 2005, am fondat Klever Travel, alaturi de 3 parteneri. Acestia m-au sustinut de la inceput, nu numai financiar, insa dupa 5 ani am decis impreuna ca este cel mai bine sa raman singurul asociat. Asta fiindca, in cazul meu, viata personala si brandul personal, se imbina si se confunda uneori cu cel al afacerii pe care o dezvolt si in care ma dedic. Caci pentru a reusi pe cont propriu… trebuie sa fii nu doar implicat ci cu adevarat DEDICAT!

Ma veti intreba, poate, cum vad eu diferenta intre Implicare si Dedicare? Ei bine, in ‚omleta cu sunca’ sau in celebrele „ham & eggs” britanice, gaina care face ouale este evident implicata… insa porcul -cel care care da sunca – este cu adevarat DEDICAT! ;-)

Dincolo de problemele de cash-flow, de concurenta si de momentele in care te intrebi daca vei rezista, un antreprenor stie ca totul depinde de cat de mult iti doresti sa reusesti, de ceea ce esti dipus sa faci pentru asta si, nu in ultimul rand, de oamenii care iti sunt alaturi.

Banii sunt un mijloc de a obtine ce iti doresti si nu un scop in sine. Mi-am propus sa devin milionar, pentru ceea ce va insemna transformarea mea; pentru experienta pe care o voi acumula, oamenii pe care ii voi cunoaste, dificultatile peste care voi trece, sacrificiile pe care le voi face si reusitele pe care le voi avea pana sa descopar ca am reusit.

Lumea intreaga poate fi comparata cu o carte. Cei care nu calatoresc, nu citesc decat o singura pagina. Cand calatorim, ajungem sa ne echilibram imaginatia cu realitatea. Si in loc sa ne gandim cum ar putea fi lumea din jurul nostru, o descoperim asa cum este ea.

Am putea percepe destinatiile noastre nu doar ca pe locuri noi ci si ca modalitati noi de a privi si intelege lumea.

Orice v-as spune mai mult, pana la urma veti uita… Daca va arat si vedeti ceva cu ochii vostri, da, atunci ma veti crede. Insa numai daca va implicati voi insiva veti putea INTELEGE!

Asadar, va invit si va recomand din tot sufletul sa calatoriti si sa va transfromati visele in Realitate! De la Vacante la propriile afaceri!

 

Ma gasiti si

=> pe FaceBook!

=> pe Twitter

=> pe LinkedIn

=> pe KeyPeople

=> pe CrunchBase

=> pe Quora

=> pe 7 Billion Actions

=> pe Tineri Antreprenori

Mai scriu pe:

Turism Market

Klever Lifestyle

Wall Street

Din 2011 sunt si VicePresedinte al Asociatiei TEN - Tourism Experts Network!

 

==

For my foreign visitors and readers:

ABOUT ME:
I am a Professional Travel&Events Consultant, a Problem Solver, Your Free Time Alchemist, a MindSmith Trainer, an Architect of Bridges between Souls & Your Friend!
I Perform My MAGIC!

On the long-term, I set myself the goal to become a millionaire – for what it will make of me to achieve it.

I am sure that we can change something only as a network and not as lonely separate islands of ideas, enthusiasm & progress.

We must be the change we want around us!

I am 31 years old, open-minded, motivated & an ambitious Romanian, an ‘enthusiastic’ entrepreneur who knows that, TOGETHER We are STRONGER!

Leave a Reply