PROFESSIONAL HUMAN BEING (PhB) => Problem Solver, Arhitect de Poduri intre Suflete, Alchimist al Timpului Liber, Travel & Events Consultant & MindSmith Trainer
Google+LinkedInTwitterFacebook
Trebuie sa vezi... Despre Business... Travel... the Klever Way! Vacante de Vis... VIP - Voluntari pt Idei & Proiecte

Poveste (funny) dintr-un zbor cu avionul Charter! ;-)

E aproape week-end!

Si e deja VARA oficial (azi e solstitiu de vara)!

Va doresc cat de curand o Vacanta asa cum visati (si meritati)!

Si, pentru ca o VACANTA inseamna mai mult decat un week-end la mare, la tara sau la munte, va doresc o VACANTA speciala, undeva departe!

Unde, cel mai probabil veti zbura cu avionul!

Si va doresc un zbor placut si… FARA INCIDENTE!
In calatorii (fie ca aveti si voi un blog sau nu, fie ca le publicati sau nu pe FaceBook) sunt convins ca faceti multe fotografii/poze!

Si cel mai probabil incepeti sa faceti primele poze inca din avion!

Iar o poza ca aceasta nu va doriti (si nu va doresc) sa faceti! ;-)

 

motor avion probleme

 

Insa, fiindca e aproape week-end, sa ne relaxam, sa asteptam vacanta care se apropie (sa o planificam daca nu e totul deja stabilit) si sa … radem un pic!

 

Iata o poveste interesanta legata de un ZBOR!

(Asemanarile cu situatii sau persoane reale sunt pur intamplatoare…)

 

Un zbor charter plin de turisti nerabdatori sa ajunga la destinatie cat mai repede isi intarzie decolarea! Un pasager roman (ca sa isi impresioneze prietena blonda pe care o scotea prima oara in lume) se duce revoltat la un insotitor de bord si il intreaba de ce se intarzie atata decolarea. Insototorul de bord il anunta ca pilotul isi face probleme din cauza unui zgomot ciudat auzit la un motor. Dupa ceva vreme, cand pasagerii erau deja agitati, Capitanul anunta decolarea si spiritele se calmeaza. Dupa decolare romanul nostru cere un whisky si il intreba pe insotitorul de bord cu care discutase daca a durat asa mult doar ca sa verifice motorul. Cand primeste whiskyul si apa plata cu lamaie pentru domnisoara, primeste si raspunsul: „Problema nu a fost verificarea motorului. A durat mai mult pana am gasit un ALT pilot” ;-)

 

In acelasi zbor, dupa niste turbulente, Capitanul anunta sigur pe el: „Doamnelor si Domnilor, trecem printr-o zona cu turbulente. Va rugam sa ramaneti asezati si cu centurile de siguranta fixate. Situatia este sub control. Am pierdut un motor, insa avionul nostru mai are alte 3 motoare in stare perfecta de functionare. Vom ateriza in siguranta la destinatie, insa zborul nostru va dura cu circa o ora in plus”

Pasagerii incep sa vocifereze, insa pilotul si echipajul erau relaxati si profesionisti, deci zborul continua. Dupa alte turbulente si trepidatii, Capitanul anunta: “Doamnelor si Domnilor, va rugam sa ramaneti asezati si cu centurile de siguranta fixate. Situatia este sub control. Am pierdut si al doilea motor, insa avionul nostru mai are alte 2 motoare in stare perfecta de functionare. Vom ateriza in siguranta la destinatie, insa zborul nostru va dura cu circa DOUA ORE in plus”

Pasagerii vocifereaza insa sunt calmati de personalul de la bord. Dupa o vreme, Capitanul anunta din nou: “Doamnelor si Domnilor, va rugam sa ramaneti asezati si cu centurile de siguranta fixate. Situatia este sub control. Am pierdut inca un motor, insa avionul nostru mai are 1 motor in stare perfecta de functionare. Vom ateriza in siguranta la destinatie, insa zborul nostru va dura cu circa TREI ORE in plus”

Pasagerii vocifereaza si o turista romanca blonda (prietena individului de mai sus) se ridica  revoltata si striga nervoasa: „In ritmul asta, daca se mai strica si celalalt motor, stam toata ziua in avion!!!!” ;-)

 

Ei bine… inevitabilul se intampla si pilotul anunta ca a pierdut si al patrulea motor. „Doamnelor si domnilor , situatia este sub control. Am pierdut si al patrulea motor insa va rugam ramaneti calmi si sa urmati intocmai instructiunile insotitorilor de bord. Vom ameriza cat de curand pozibil.”

Dupa ce turista noastra blonda intelege cu greu ca se poate ameriza si pe ocean nu neaparat pe mare, intreaba panicata o stewardesa: „Si nu va suparati, sunt cumva rechini in ocean?” Stewardesa ii raspunde calm: „Da, sunt sanse mari sa fie rechini in ocean, insa langa vesta de salvare aveti o sticluta cu un gel special cu care va rog sa va dati pe maini si picioare imediat dupa ce v-ati fixat vesta”

„Si daca folosim gelul asta nu o sa ne manance rechinii?”
„Ba da, insa o sa ne manance asa mai in scarba…” ;-)

 

==

 

Asadar, sa aveti un Week-end excelent (prelungit cu LUNEA de RUSALII Libera) si VESEL!

 

Va doresc sa calatoriti cat mai des si cat mai veseli!

 

Calatoriile te fac fericit:

avion zambind

 

 

==

La final va recomand doua clipuri potrivite si geniale:

 

1. Din MADAGASCAR 2:

 

“This is your captain speaking. I have good news and bad news. The good news is that we will be landing immediately.[everyone claps]. The bad news is, we’re crash landing.”

“Va vorbeste Capitanul. Am o veste buna si una proasta!. Vestea buna e ca vom ateriza imediat! (pasagerii aplauda) Vestea proasta e ca vom ateriza…FORTAT!

 

si

 

2. Kid in cockpit (JungleboysTV)

Cand de ziua lui, un copil isi doreste mult de tot sa ajunga si el in cabina pilotilor! Desi NU este cel mai potrivit moment! ;-)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

facebook comments:

Leave a Reply