PROFESSIONAL HUMAN BEING (PhB) => Problem Solver, Arhitect de Poduri intre Suflete, Alchimist al Timpului Liber, Travel & Events Consultant & MindSmith Trainer
Google+LinkedInTwitterFacebook
Trebuie sa vezi... Despre Business... Travel... the Klever Way! Vacante de Vis... VIP - Voluntari pt Idei & Proiecte

SLASH – BAD RAIN

A existat odata o formatie LE-GEN-DA-RA:

Guns N’ Roses

G N’R a fost prima mea formatie preferata!

Prima mea caseta audio cumparata de ”la metrou” prin 90 si un pic a fost Guns N’ Roses BALLADS!

Mai tineti minte – voi cei care ati prins – vremea cand casetele audio (nu aparusera inca CD-urile) se vindeau la Metrou si in Piata Romana sau Unirii sau Universitate, pe tarabe?

Nu scriu insa acest  articol ca un REMEMBER GUNS N’ROSES (desi GNR merita un astfel de omagiu si remember).

Dupa ce AXL ROSE, SLASH si baietii s-au despartit prin ’96 (cand a plecat SLASH) nu am mai urmarit trupa – poate si pt ca noul album s-a lasat atat de muuuult asteptat.

Si poate si pentru ca, oricat de charismatic si deosebit ar fi fost si ar ramane AXL Rose, pentru mine, GNR are nevoie si de SLASH.

Si acest articol este dedicat ultimului clip al sau: al chitaristului genial si legendar, pe numele sau  Saul Hudson, adica SLASH.

Dupa  ce a plecat din GNR a format SLASH’s Snakepit. Si apoi a format  supergrupul VELVET REVOLVER impreuna cu Scott Weiland, vocalul de la Stone Temple Pilots. Retin din acea perioada Slither – single cu care au castigat si Grammy-ul pt Hard Rock in 2005.

Din 2009 insa, SLASH are o trupa proprie, care ii poarta numele. Vocalul band-ului SLASH este Myles Kennedy de la Alter Bridge. (de la Alter Bridge ascultati eventual Rise Today)

Despre SLASH as mai spune ca este cu siguranta unul din cei mai buni 100 de chitaristi ai tuturor timpurilor. Ba chiar in TOP 20. Sau macar in TOP 50!

Anul asta, in 2012, SLASH – chitaristul cu joben – a fost inclus oficial in Rock and Roll Hall of Fame. (alaturi de alti membri ai GNR, ocazie cu care AXL a refuzat sa cante impreuna)

Dintre solo-urile lui celebre, va recomand rifful din Sweet Child O’mine.

Solo-ul de chitara a lui SLASH din November Rain este in TOP 10 solo-uri de chitara din toate timpurile.

Ei bine, de la November Rain, SLASH a trecut la… BAD RAIN!

Bad Rain este noul single de promovare al albumului Apocalyptic Love, care a aparut in luna mai a acestui an. De pe Apocalyptic Love, SLASH a mai lansat anul asta You’te a Lie si Standing in the Sun.

Si acest articol a pornit din dorinta de a impartasi cu voi noul CLIP al lui SLASH: BAD RAIN!

Un clip animat, cu un story cool si un sound specific. Mai  rar auzim asa ceva in 2012!

Cum vi se pare?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

facebook comments:

Leave a Reply